Ontmoet ons op de Aardgasvrij Beurs in Den Haag

Peter van LoonNieuwsLeave a Comment

Nederland moet in 2050 aardgasvrij zijn. Dit betekent dat particulieren, scholen en bedrijven hun gebouwen op een andere manier van verwarming en warm tapwater moeten voorzien. De regie voor de overgang naar aardgasvrij ligt vooral bij gemeenten. De gemeente Den Haag is zeer ambitieus en wil al in 2030 van gas af zijn. Wat betekent dat voor bewoners en bedrijven?

Om deze vragen te beantwoorden organiseert Den Haag op zondag 30 september de Aardgasvrij Beurs. Ook Scholen van Morgen neemt deel aan deze beurs. Wij vertellen u graag welke alternatieven er zijn voor energiewinning, hoe u uw school kunt verduurzamen en hoe u een duurzame verbouwing kunt financieren.

U vindt ons in de stand van Stichting Het Groene Platform.

Wanneer: Zondag 30 september van 12.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Atrium van het stadhuis, Spui 70
Toegang: Een bezoek aan de Aardgasvrij beurs is gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *