Scholen van Morgen spreekt op Platform Onderwijs & Facilitair 2018

Peter van LoonNieuwsLeave a Comment

Scholen zijn sinds kort volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Binnen en buiten. Daarmee zijn nog meer taken en aandachtspunten op het bordje van directie en management komen te liggen. In de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit qua mogelijkheden, voorziet het evenement Platform Onderwijs & Facilitair, POF 2018. Alle ingrediënten voor het facilitair beheer van onderwijsinstellingen komen hier aan bod. De POF vakbeurs richt zich uitsluitend op beslissers (managers, directies en besturen) in het Primair en Voortgezet Onderwijs, het MBO, HBO en WO. Het tweedaagse evenement vindt plaats op 24 en 25 april in het Hart van Holland in Nijkerk.

Actieve bijdrage Scholen van Morgen
Naast een breed aanbod van stands biedt het Platform Onderwijs & Facilitair een kwalitatief sterk programma van presentaties, workshops en masterclasses. Ook Scholen van Morgen draagt zijn steentje bij. Onze algemeen directeur Peter van Loon zal op beide dagen een presentatie geven. Op dinsdag spreekt Peter over de toenemende diversiteit in niveauverschillen en een sterk uiteenlopende individuele leerbehoefte, en hoe het schoolgebouw en de infrastructuur daar op moeten worden afgestemd. Op de tweede dag is duurzaamheid het onderwerp waar Peter dieper op ingaat. En dat is veel meer dan energie alleen….

Kijk voor meer informatie op de website van Platform Onderwijs & Facilitair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *